Thursday, July 16, 2009

Redan Torsdag!

Och flera flera dagar sen jag skrev sist.
Jag mår lika bra som sist. Det har varit fullt upp med att njuta livet, därav frånvaron i bloggen.
Badat, solat, och kryssat. Dagskryssning med Hjärt till Mariehamn igår, underbart! Sol från blå himmel och ett välbehövligt lugn.
Jag har insett att jag älskar vatten, havet. Kanske snarare lugnet och den inre friden som vattnet ger.
Vågornas slag mot strandkanten eller mot klipporna, såsom de alltid slagit och kommer fortsätta göra. Livet tuffar på. Känner ett otroligt lugn i det.
Vad som än händer så tuffar livet på.

Fått ledsam information om en nära "släkting" som inte mår bra just nu.
Hon har fått tömma lungorna på nästan en liter vatten plus att man vid skiktröntgen hittat "något" vid bröstbenet, mellan lungorna. Detta något vet man ännnu inte vad det är för nåt. Prover tagna och VÄNTAN på provsvar...
Tänker så på Dig och på er nära och kära runtomkring. Håller mina tummar och skänker all min vilja och hoppas att det är något ofarligt. Tycker inte om fläckar, knölar eller annat som inte ska vara i kroppen.

Idag hade jag tänkt åka till Dalarna, har ett uppdämt behov av att åka till mamma. Plantera lite fina blommor, fika och prata med henne som jag numera gör varje år.
Men jag orkar helt enkelt inte idag. Det är varmt och solen skiner så jag åker kanske i morgon istället, eller nästa vecka. Känner dessutom av halsen idag så jag ska nog ta det lite lugnt. Får inte bli sjuk nu.

Barnen e hos sin pappa. Storson jobbar. Hjärt e på landet.
Och jag ska softa!

Återkommer!

1 comment:

Unknown said...

När än du bestämmer dig för att åka hem, så är du välkommen hit. Det vet du! Hör av dig bara.

Kramar i mängd,
Kusse