Wednesday, April 22, 2009

Dagen innan dagen efter

Onsdag...

En ganska ordinär onsdag. Det har nästan känts som en helt normal dag idag förutom att jag har problem att djupandas. Inget farligt, lite ångestandning bara. Det är det enda som påmint mig idag. Mycket att göra och lite personal på jobbet, det är vardagen nu. Det kommer att bli bättre sägs det, men det får vi se. Tiden går i alla fall ruskigt snabbt och man hinner knappt hälften av det man vill. Men så är det! :-)

I morgon är det besök på Södersjukhuset och kirurgen. Förhoppningsvis får jag veta vad och hur de tänker gå vidare med Dumbo. Avskyr att vänta på nåt som är otrivsamt, "en gnutta" obehagligt och som dessutom är oundvikligt. Blir det en del som ska bort eller allt? Hmmm.. Svårt att sätta sig in i den situationen. Det viktiga är livet, så det blir som det blir.

Har ätit middag med lillson, det blev timjankryddade färsbiffar med gräddsås och potatis. Stor och mellan är ute och springer med sin pappa. Lill och mellan ska hem till sin pappa sen. Jag ska snart ta en varm dusch och sen skutta i säng. Sömn ger lite mera energi och kraft, känns, om inte annat, bra att lagra lite av den varan.
Nu e det duschdags och sen promenad med hund, sen SÄNG!

Återkommer...

1 comment:

Annica said...

Tänker på dig idag och håller tummarna för att allt går bra hos doktorn. Kramar Kusin